Faalangst

Faalangst


Hoe ik jou van je faalangst afhelp?

 

Wanneer heb je faalangst? Je hebt lang geoefend maar toch heb je in je achterhoofd dat knagende gevoel. Je bent zo zenuwachtig, dat je de auto niet eens meer in de versnelling kan zetten.

Ik ben gespecialiseerd in het omgaan met leerlingen die last hebben van faalangst. Ik kijk naar de bron van die angst en ga samen met jouw proberen om je vertrouwen te geven in je eigen rijden. Zoveel vertrouwen dat je zenuwen tijdens je examen zijn verminderd.

Het belangrijkste is om te beseffen dat fouten maken tijdens je lessen of zelfs op je examen helemaal niet erg is. Iedereen maakt fouten. Niemand verwacht van je dat je in één keer alles goed doet. Ook ik niet.

Wil je weten hoe ik je van je faalangst afhelp? Vul dan onderstaand formulier in zodat ik een afspraak met je kan maken. Of misschien meteen een gratis proefles met je kan inplannen.

Meld je hieronder aan voor een gratis proefles.

 

Dit betreft slechts een aanvraag waarin je interesse toont. Als je onderstaand formulier invult dan neem ik vandaag nog contact met je op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Je zit dus nog nergens aan vast.

Faalangst