Opfrisrijlessen

Opfrisrijlessen


Hoe ik jou aan zelfvertrouwen in het verkeer help?

 

Je hebt je rijbewijs maar stapt de auto liever niet in. Misschien door onzekerheid of rijangst, of je vond autorijden nooit leuk! Weest gerust, je bent echt niet de enige!

Ik help al jaren automobilisten met succes aan meer zelfvertrouwen in het verkeer. Ik fris je kennis op, leer je de juiste technieken en help je over de hindernissen die jij in het verkeer ervaart heen te stappen.

Hoe ik jou aan zelfvertrouwen in het verkeer help?
Jij hebt net als iedereen rijles gehad via de klassieke rijles procedures. Deze lesmethode is uitsluitend gericht om jou te trainen voor je examen. Terwijl jouw persoonlijke behoeftes om deel te kunnen nemen aan het verkeer blijkbaar wezenlijk anders zijn.

Mijn opfrisrijlessen zijn nét even anders. Dat kan ook, je hebt je rijbewijs immers al. Ik heb dus de tijd en ruimte om me tot in detail te focussen op jouw specifieke behoeftes. Zoals je zithouding die in 80% van de gevallen al fout is. Of jou gebruik van de koppeling bijvoorbeeld, zodat je deze niet in elke bocht willekeurig intrapt, alleen omdat het jouw een veilig gevoel geeft. Of effectief leren kijken in je spiegels.

Maar vooral, geen examenstress. Gewoon ontspannen je zelfvertrouwen in het verkeer verbeteren.

Meld je via onderstaand formulier snel aan voor een gratis proefles.

 

Dit betreft slechts een aanvraag waarin je interesse toont. Als je onderstaand formulier invult dan neem ik vandaag nog contact met je op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Je zit dus nog nergens aan vast.

Opfrisrijlessen