Over mij

Over mij


 • Slagen doe je bij Autorijschool Andre. 63% al de eerste keer!
  Autorijschool Andre is sinds Oktober 2015 opgericht door André Woutersen en gevestigd in Berkel En Rodenrijs. Ondanks dat de rijschool nog maar zeer kort bestaat, kan André bouwen op een schat aan ervaring in het omgaan met en in het begeleiden van jong volwassenen, in hun drang naar prestatiegerichtheid.
 • Rijles vanaf 16,5 jaar via “2 to Drive”
  Autorijschool André biedt ook jongeren vanaf 16,5 jaar de mogelijkheid om autorijles te volgen. Het speciale rijlesprogramma "2 To Drive" staat het toe om je rijbewijs te halen op 17 jarige leeftijd. Rijden mag dan tot de 18e verjaardag onder begeleiding van een zogenaamde rij-coach. Een rij-coach kan iedereen die langer dan 5 jaar in het bezit van een rijbewijs is.
 • Maatwerk voor leerlingen met Autisme (ASS) en ADHD/ADD
  Een aangeboren talent is mijn geduld. Een talent dat broodnodig is om leerlingen met Autisme (ASS en AD(H)D) op hun gemak te stellen. In combinatie met een aanvullende opleiding leiden mijn lessen snel tot een rijbewijs. Elke leerling is uniek en vraagt om een persoonlijke aanpak. Wilt u meer informatie? Stuur mij een bericht of bel gewoon even met 06 2035 7923. Ik kom graag langs voor een introductiegesprekje.
 • Faalangst? Of gewoon even opfrissen?
  Heeft u te kampen met faalangst als gevolg van een verkeersongeval? In een ontspannen sfeer haal ik uw vertrouwen in eigen kunnen weer terug. Daarnaast geeft ik speciale opfriscursussen voor mensen, reeds in het bezit van een rijbewijs, die lange tijd geen auto hebben gereden. Binnen no-time rijdt u weer comfortabel rond.
 • Vraag een gratis proefles aan!